2015. április 27., hétfő

Köszöntö!


Sziasztok!

Ezer éve nem írtam már ilyet, így fogalmam sincs mit kellene mondanom most nektek. A Bring me to life-on hagytam egy búcsúbejegyzést, amiben nem árultam el sokat. De itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba.
Négy és fél év után búcsút mondtam a blognak, és megnyitottam ezt. Sokan biztos azt kérdezitek magatoktól, miért? Hisz ez csak egy blog. Miért nem volt jó az? Miért kellett ez a sok felesleges időpocsékolás? Ez nem csak egy blog volt, hanem A blog. Mely által ismertté váltam, mely rengeteg élményt adott nekem, sok új barátot, s mely megváltoztatta az életemet. Nélküle nem lennék az, aki ma vagyok. Felmerül újra a kérdés, hogy akkor miért? A válasz egyszerű, erre volt szükségem. Az utóbbi hosszú-hosszú időszakban nem ment már az írás, valami visszatartott. És most, hogy ezt megléptem, újra szabadnak éreztem magamat. Az ötleteim már nem is tűnnek lehetetlennek, és tudom, hogy ezzel egy új fejezetet nyitok a blogos "életemben". Tudom, hogy képes vagyok rá, és meg is valósítom. És ez az újítás nekem nem volt felesleges, sőt, ideje volt tovább lépni. Csak azt nem értem miért halogattam ezt ennyit. Most már mindegy is. Köszönöm az illetőnek, hogy rávezetett erre a lépésre!
Nagyjából már meg is van, hogy mikor, mit szeretnék hozni, és mivel szeretnék közben foglalatoskodni a háttérben. Mert, bár nem látszott egy ideje, de írogattam azért, amiket majd folyamatosan megismerhettek. Lesznek olyan történetek, regények, amiket már olvashattatok, és lesz sok újdonság is. 
Kint az oldalfülön már tettem egy listát, hogy legelőször mi is várható, a többiről meg majd később. Túl előre nem tervezek, hátha valami közbe szól, de reméljük nem.
Nem is húzom tovább az időt, remélem vannak olyanok még, akik örülnek a visszatérésemnek, és nem üldöztem el a teljes olvasói körömet. Hamarosan találkozunk! Utoljára pedig csak annyit mondanék, 


Köszöntök mindenkit a Far from Over c. blogon!
Üdv újra itt Vivian Leite!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése