2015. július 20., hétfő

Két lépés


Sziasztok! 

Azt hiszem itt az ideje egy kis magyarázatnak, és a sok szánom-bánom bűneimet mondatnak. Persze, utóbbit hanyagolhatom, ha gondoljátok?! 
Megnyitottam a blogot, ígérgettem szépen, majd eltűntem. Majdnem másfél hónapra. Rettenetesen sajnálom, tudom hogy nem ezt vártátok. Én sem, magamtól. Nem így terveztem. Aki olvassa a személyes blogomat tudja az okokat, aki nem... Akkor röviden összefoglalom. Végeztem a tanévvel, elég jó átlaggal - csak úgy hozzáteszem -, majd várt rám egy 20 napos gyakorlat. Persze, voltak napjaim, sőt nem is voltam egész nap a gyakorlati helyen, de legtöbbször nem volt se kedvem, se energiám írni. Ha pedig szabadidőm volt, nem mindig maradt az írásra is. Most hétvégén volt az első szabad hétvégém nyár kezdete óta, és roppant jó érzés volt, ahogy letudni a gyakorlatot is, hiszen így most már én oszthatom be az időmet a blogolásra, a pihenésre, a munkára, és a családra. Nem is ejtenék szót többet erről!
Így akkor térjünk át a terveimre. A címből nem sok minden derül ki, de ahogy lejjebb tekertek, mindent meg fogtok érteni. Egy új történet kerül ma bemutatásra, melyet teljes egészében Dórinak ajánlok! Remélem annyira fog majd Neked tetszeni, mint amennyire várod már hónapok óta!
Emellett nyáron még szeretnék egy-két novellát hozni, többek közt a Menthetetlen második részét, egy Mandzukic-novellát, és Özil-novellát. A Két lépés prológusának időpontját a bejegyzés végén találjátok, s majd valamikor szeptember-október körül teszem a további részeket közzé. Kicsit szeretnék még velük haladni, ezért döntöttem így. 
Szeretném megköszönni az eddig érkezett hozzászólásokat, mindenképp szakítok arra időt a héten, hogy válaszolgassak az elmaradottakra! 
Nos, nem is húzom tovább az időt, így is elég sokat koptattam már a billentyűzetet. A véleményeteket most is kíváncsian várom, ne legyetek restek a véka alá rejteni, akár jó, akár rossz! 
Jó szórakozást kívánok a Két lépés c. történet fülszövegéhez!

Üdv
Vivian


Két lépés 
A történet egy spanyol divattervezőről és focista gyermekéről szól, kiknek élete újabb fordulatot vesz egy hazatéréssel. A Matracosok új igazolásától hangos az európai sajtó, így őket sem kerülheti el a hír: A Kölyök hazatér.
Míg a fiú majd kicsattan az örömtől, a tinédzser anyuka szinte retteg a találkozástól, pedig tudja, hogy most már nem kerülheti el. Ez nem is várat sokat magára, és sokkal kellemetlenebb, mint amire számíthattak. A kínos szituáció, a titkok és a múlt előkerülése összekuszálja a két család mindennapjait. Veszekedések, féltékenység, és önzőség ragadja el őket, és lassan már saját magukban sem bíznak. S míg a magánéleti problémáikkal küzdenek, a csapatukban együtt kell helytállniuk. Túl kell lépniük a sérelmeken, és eldönteni, hogy mit akarnak a jövőtől. Ezek után pedig már csak egy feladatuk maradt: megbékélni egymással.

Minden a hazatéréseddel kezdődött. Pedig már végre boldog voltam. Csak két lépés választott el ettől.


A prológus várható megjelenése:
2015. július 28.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése