2015. szeptember 1., kedd

Szinglik éjszakája


Sziasztok!

Hát sok mindent terveztem, és ígértem, és szokás szerint nem tartottam be. Komolyan, nem kellene előre terveznem, de tényleg. Most hosszú bocsánatkérések sora helyett, inkább egy novellát hoztam, ami már pár hete a fejemben motoszkált, de tökéletesítenem csak ma sikerült, így most, kicsit későn teszem közzé. A terveimmel most akarok fárasztani senkit, majd minden jön folyamatosan. Most már biztosan nem fogok ilyen hosszú időkre eltűnni, ezt megígérem! 
A novellát első betűtől az utolsóig kedvenc írótársamnak ajánlom, egy utólagos névnapi ajándékként, ha már tegnap sulis okok miatt nem sikerült közzétennem. Apropó, kinek milyen volt a tanév első napja? Már persze, akinek még van szeptember 1-je. Nem maradt más hátra, minthogy megköszönjem a KL-hez kapott hozzászólásokat, mindre válaszoltam már, valamint a napokban a blog átlépte az 5000-es látogatási határt, szóval köszönöm Nektek!

Jó szórakozást kívánok a Szinglik éjszakája c. novellámhoz!
Boldog névnapot Kira!

Üdv,
Vivian Leite


Szinglik éjszakája

Crazy in love
Egyikük sem gondolt arra, hogy ez lehet a kiruccanásuk végkimenetele. Egyetlen szabad éjszaka. Egy utolsó kötetlen parti. Egy fergeteges parti, ahol már semmi sem számított.
Két ember, akik egészen addig nem is ismerték egymást. Még csak a másik létezéséről sem tudtak. Kis segítséggel, de végül keresztezték egymást az útjaik, még ha csak egyetlen éjszakára is. Egy alkalomra.
Akkor és abban a pillanatban érezték, ahogy az agyuk egy-egy eldugott zugában megszólalt a vészcsengő, de erősebb volt bennük a vágy, és az az alku, mely az otthonuktól távol repítette őket.
Egy ígéret, mely megpecsételte a Sorsukat.

Sarah Jane két legjobb barátnőjével érkezett a város egyik leghíresebb szórakozóhelyére, a Club 54-be. Egyetlen egy céljuk volt: egy őrületeset bulizni, még utoljára.
Míg a színésznő a napsütötte Kaliforniában élt újdonsült férjével, legjobb és legrégebbi barátnői, Elle és Kira, az örök pasifalók, Európa felé kacsintgattak. Be akarták járni a világot.
-      Ezt rád, drága barátnőm! – kiabálta túl a zenét a dél-amerikai nő. – Az utólagos leánybúcsúdra, a sok szexre, és arra, hogy még élvezhesd az életed nem várt terhesség nélkül! – osztott ki egy-egy pohár italt maguknak, mialatt elmondta kívánságait.
-      Jól beszélsz! A sok izzasztó szexre, kisanyám! – emelte fel a fekete hajú szépség is a poharát. Barátnőjével együtt már ő sem állt a helyzet magaslatán, legjózanabbnak pedig meglepő módon az ünnepelt tűnt. – Ha pedig megunnád a szépfiút, hozzám nyugodtan elküldheted, Jannie.
-      Imádlak Titeket! – mosolygott kicsit meghatottan az említett. Ő épp így imádta a barátnőit. Szókimondó, és perverz stílusúk sosem zavarta, inkább szórakoztatta. Főleg mikor másokat, de legtöbbször magukat hozták kínos helyzetbe. – Bulizzunk ribancok!
-      Vigyázat, jövünk! – kiáltotta hangosan Elle. Pár pillanat múlva pedig már egy pasit húzott magával a táncparkett közepére. Egy percet sem akart elvesztegetni.
-      Ez az utólagos leánybúcsúd, ne légy ennyire visszafogott! – húzta fel a másik barátnő a pultra. Ő még emlékezett arra a felszabadult, kicsit őrült és szeszélyes lányra, aki egykor barátnője volt. Aki még a házasság előtt volt. – Hódítsd meg a pasi szíveket!
A DJ mintha a kedvükre játszott volna. A legnagyobb és legkedvencebb zenékre ráztak formás alakjukat, mellyel a sok hímneműt az őrületbe kergették. Köztük egy 4-5 főből álló külföldi csoportot is. Megbabonázta bámulták a két hölgyet, akik ki is használták a figyelmet.
-      Ezt a barátnőmre! – kiáltotta a tömegbe Kira, s ezzel elérte, hogy több férfi is poharát emelje, és vele együtt üvöltsön. – Ez az utolsó estéje, mit gondoltok, felejthetetlenné tesszük?!!!
Sarah csak nevetett rajta, majd egy jóképű férfi segítségével lassan leszállt a pultról. Már így is átlépte a határait, de azért magában megjegyezte, hogy hiányzott neki ez a felszabadultság, és könnyedség. Az az élet, amikor még nem volt híres filmsztár, hanem csak egy nagyvárosi lány elérhetetlennek tűnő álmokkal.
-      Nézd, azt pasit! – jelent meg hirtelen mellette a fekete hajú barátnője. Egy koktélt iszogatott, s tetszése jeléül megnyalta a száját. – Annyi mindent kezdenék vele! – sóhajtott hatalmasat.
-      Hát menj, szórakozz! – öntette le a torkán az utolsó kortyokat is az amerikai. Már nem is emlékezett ki nyomta a kezébe a poharat, de túlzottan nem is érdekelte. Tudta, hogy nem lesz jó vége, ha nem áll le. Meggondolatlan lesz, és abból sosem sült ki még jó dolog.
-      Nem, nem... édesem, ez a te estéd! – taszított egyet a fehér koktélruha takarta testen, így tulajdonosa a nagy lendület és a koordinációzavar miatt majdnem megbotlott. – Fogd fel egy újabb játéknak! Feladatnak... Táncolj vele! Vagy amit akarsz... – tette hozzá akkor, amikor már a barátnője nem hallhatta.
-      De... – az ellenkezését már elnyelte a tömeg, a zene, és a fülében dübörgő hangos szívverése. Tudta, hogy a csajok minden mozdulatát figyelik, így muszáj volt megtennie az első lépést.
A férfi csodálkozva fogadta, de nem utasította el, sőt! Annyira élvezték egymás társaságát, hogy egy pillanatra sem szakadtak el egymástól. Az italokat sorban gurították le, mely által egyre forróbb hangulat uralkodott a páros között a táncparketten.
Egyik pillanatban még erotikus táncot lejtettek, a másikban már egymás szájának feltérképezésével voltak elfoglalva. A férfi egyik tenyere gyorsan rátalált a nő formás hátsójára, míg az apró kezek egyből megtalálták az elrejtett izmokat a póló alatt. Sötétre lakkozott körmével végigszánkázott a felsőtesten, mely által egy férfias morgás hagyta el partnere száját.
Hosszasan vizslatták egymást, majd mikor a fülébe motyogott erős akcentussal, bólintva jelezte egyetértését. Percekkel később már sietősen szálltak be az egyik liftbe, ahol ismét egymásnak estek.
A törékeny test a fém és a vágytól égő test közé préselődött. Csukott szemmel élvezte, ahogy a férfi borostás arca karcolgatja bőrét, miközben apró, mégis érzéki csókokat hint az álla vonalától egészen a kulcscsontjáig.
Szinte óráknak tűnt az az idő számukra, míg felértek a lakosztályába. Hangosan csattant a fém, amikor a kerethez ért. A férfi bezárta maguk mögött, így már senki és semmi nem zavarhatta meg őket.

Másnap reggel, ami valójában már közelített a délután felé, a férfi ébredt fel először. Iszonyatos fejfájás gyötörte, és mikor teste egy másik testtel ért össze, egyből felpattantak a szemei.
-      Mi a fene? – kiáltott fel ijedtében, ennek hatására még az ágyról is leesett. A nőt ezzel ébresztette fel, aki csendben vizslatta a körülményeket. Percek múlva fáradtan dőlt vissza a párnák közé.
-      Te jó ég! – sóhajtott fel. Maga sem tudta eldönteni mire gondoljon. Ott volt a gondolatai közt az út, a buli, a barátnői, az éjszaka, és a férje. Vajon erre célzott azzal az ígérettel?
-      Mit tettem? – ismételgette vagy egy percen keresztül a férfi, aminek Ő vetett véget azzal, hogy rámordult. Nem volt kedve a hisztériát hallgatni. Hiszen nem dőlt össze a világ.
-      Ne akadjak, ki?! Azt sem tudom, hogy hívnak – morgott a focista, miközben magára kapta az eldobott alsónadrágját. A ruháik a lakosztály különböző pontjain hevertek, melyeket még sietősen, hajnalban szórtak el.
-      A nevem, Sarah Jane – adta meg a választ a már lassan pánikroham szélén álló focistának. – Legyen ennyi elég, Francisco. - Ő történetesen emlékezett a partnere nevére, s arra is, hogy ugyanazt az ajánlatot kapták. Micsoda véletlen!
-      Mi lesz most? – roskadt le mellé a férfi. Nem értette, hogy a szőke hajú hogyan lehet ennyire nyugodt. Hiszen borzalmas dolgot tettek! – Nekem családom van, és egy hét múlva nősülök...
-      Ne pánikolj már, édes! – hajolt közelebb az arcához a nő. Őt felettébb nem zavarta a kialakult helyzet, és az sem feszélyezte, hogy csak egy takaró takarta el a testét. Úgy gondolta itt már nincs mit szégyenlősködni. Az éjszaka, majd most ébredés után már látták egymást meztelenül.
-      Hogy tudod ennyire lazán kezelni a helyzetet? – ugrott fel a helyéről. Ez nem tűnt valami jó ötletnek, hiszen a hirtelen mozdulatok miatt éles fájdalom hasított a fejébe. Gyűlölt másnapos lenni. És gyűlölte az alkoholt is. Magában megfogadta, hogy soha többé nem viszi túlzásba az ivászatot. Persze, azt is sejtette, hogy valószínűleg ezt nem fogja tudni betartani.
-      Egyszerűen – vont állat, majd felkelt, és kecses járással közelebb lépkedett a férfihoz. Ezzel bárkit képes volt levenni a lábáról, a férfi pedig másodszor sem volt képes ellenállni a kísértésnek.  – Nem felejtettem az ajánlatot! – simított végig az izmos mellkason. Láthatólag sikerült Őt meggyőznie, melyet a hatalmas, kisfiús mosoly is igazolt.
Ez a jel bátorította fel arra, hogy egy puszit nyomjon a férfi ajkaira. Nem tervezett mást, ám partnere ekkor már másképp képzelte, és elmélyítette a csókjukat. Egymást hajszolták kifulladásig, és mikor ismét rendezték légzésüket, újabb csatát indítottak a másik ellen.
A férfi ekkor már nem játszadozott. Könnyedén a nő lábai után kapott, akit ez nem lepett meg, s a dereka köré kulcsolta aprócska lábait.
Egyikük sem emlékezett arra, hogyan jutottak el a franciaágyig, de nem is foglalkoztak vele. Ismét átadták testüket a másiknak, immáron búcsúzóul.
Tudták, hogy erre soha többé nem lesz lehetőségük, hiszen amint elhagyták a várost, ismét a mindennapi életükhöz térnek vissza, egymástól távol.
Soha többé nem találkoznak, s ez a nap már csak egy édes kísértés lesz számukra. Mert, ahogy az ígéretek is szóltak, ami Las Vegasban történik, az ott is marad.

2 megjegyzés:

 1. Drága Nővérkém!

  Emlékszem, már akkor felkeltetted az érdeklődésemet a novellával kapcsolatban, amikor mutattál részletet belőle nekem, és nem csalódtam, valóban egy hihetetlenül izgalmas rövid történettel találtam magamat szembe, amit élmény volt olvasni a te tolladból. Nem ez volt a világ leghosszabb novellája, tömörebb volt, mégis benne volt minden, aminek benne kellett lennie, se több se kevesebb.
  Általában ez az egy éjszakás kalandos alapötlet már szinte megszokott a blogok világában, és elég ismert is, de sikerült egyedivé tenned az apró részletekkel ezt az egészet, szóval engem teljesen megnyertél vele. Főleg ezzel az ígérettel, ami sejtelmes véget adott az egésznek, imádom az ilyen írói húzásokat. :) A főszereplő focistával pedig alaposan sikerült meglepned, tényleg ki nem nézném Iscoból, hogy ilyet tenne házasság előtt állva, de te tökéletesen elhitetted velem, hogy ő is emberből van, és kitudja, akár vele is megtörténhet ez.

  Nagyon remélem, hogy még sok ilyen novellával lepsz meg minket! *-*

  Puszillak,
  Húgi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Nomi!

   Ó, hát tudod, hogy szeretem kicsit borzolni a kedélyeket, és imádom a meglepetéseket. Pont e célból küldtem neked is belőle részletet. Nem is az volt a célom, hogy hosszú legyen, pont így képzeltem el az egész alapot, és nagyon örülök, hogy sikerült megvalósítanom.
   Tudom, hogy az alap egy részről már lerágott csont, de mikor ez az ötlet beférkőzött a fejembe, egyáltalán nem gondoltam erre. Ezzel a kis ígérettel kicsit pikánsabb tettem, és pont a meglepetés volt a célom.
   Sejtettem, hogy a focistával is meg foglak tudni lepni, és a reakciód az lett, amit vártam.

   Nyugalom, készülök még ilyen meglepetésekkel! :)

   Puszillak,
   Vivian

   Törlés