2016. január 3., vasárnap

Szilveszteri kívánság


Sziasztok!

Ismételten itt vagyok, egy aprócska novellával, melyet szilveszterre tartogattam, csak hát máshogy alakult. Végül csak elkészült, és remélem Ti is szeretni fogjátok, ahogy én. Jövő hétvégére a Menthetetlen befejezését tartogattam, utána pedig majd meglátjuk. Egy biztos, az oldalsávban majd értesülhettek az aktuális terveimről. Addig is, kitartást a héthez, és így utólag szeretnék Nagyon Boldog Új Évet Kívánni Minden Olvasómnak!

Üdv,
Vivian

Szilveszteri kívánság

All I Want cover

Jack Wilshere eltökélt szándéka volt, hogy az év utolsó napján leigya magát a sárga földig. Törzshelyét választotta erre a becses feladatra, ahol a csapos már jó barátként fogadta. Sorra tolta elé az alkoholos italokat, és minden pohárral mélyebbre lökte a képzeletbeli szakadékban.
A focista úszott az önsajnálatban, hiszen egy nap alatt vesztette el barátnőjét, és a barátját. Mindketten elhagyták, mint valami régi játékszert, és ezt egyedül nem bírta megemészteni. Szüksége volt arra, hogy ha csak pár órára is, de elfelejtse exét és a másik nőt is.
A tömeg idő közben szépen megnőtt, így Ő beleolvadt a pultnál ücsörgő férfiak szánalmas táborába. Legalábbis saját magát érezte szánalmasnak. Egy olyan személy után sóvárgott, aki sosem lehetett több számára, mint egy barát. Ezt elég világosan tudatták vele is.
A csapos nem sokkal éjfél előtt tárcsázta a jól ismert számot, akit mindig értesítenie kellett, ha a helyzet úgy kívánta. S ebben az állapotban már úgy kívánta.
Percekkel később robogott át a tömegen az egyik csapattársa, aki egyben legjobb barátja is volt, őt pedig imádott mostohatestvére kecses léptekkel követett. Nem egy férfiszem akadt fent a napbarnított testű, tökéletes alakú nőn. Szürke koktélruhája csak az egyik vállát takarta, ezáltal a lapockáján lévő apró tetoválása is láthatóvá vált. Hosszú, mogyoróbarna haja göndör fürtökben omlott a hátára, és a mellkasára. Sok nőtársával ellentétben Ő a szolid sminkelést választotta erre az éjszakára, mellyel természetesebbnek tűnt a megjelenése. Sok férfi ideálját megtestesítette ezen az éjszakán.
                    Jack – tette barátja vállára a kezét a sportoló, míg a nő a másik oldalról támasztotta meg a pultot. – Otthon kellene lenned.
                    Ez így van. Apa születésnapi partiját kellett ott hagynunk miattad – jegyezte meg csípősen Alba, melyet öccse csúnya nézéssel jutalmazott. Őt viszont ez cseppet sem zavarta, tovább folytatta a barátja idegesítését. – Hol hagytad azt a madárijesztőt?
                    Örülök, hogy látlak, szivi – fordította fejét a nő felé, aki végül csak egy puszit nyomott az arcára. Bármennyire is ment az adok-kapok kettejük között, minden szerettük tudta, hogy imádják egymást, és most sem volt igazán mérges a kialakult helyzet miatt.
                    Gyere! Hazaviszünk – intett a walesi játékos a csaposnak, hogy szokásához híven, most is rendezné az angol számláját.
                    Haver, nem tudom te hogy vagy vele, de nekem muszáj megjegyeznem – kezdett bele mondandójába kicsit kábán, mely egyik jelenlévőt sem lepte meg. – Hogy Alba nagyon jól néz ki – kortyolt sokadszorra a poharába, mellyel elérte azt, hogy a leányzó elpiruljon. A magabiztossága csak álca volt, és belül nagy büszkeség töltötte el, hogy a férfi csinosnak találta, noha talán másnap erre már nem is fog emlékezni.
                    Már említettem Neki az este folyamán – bólogatott Ramsey, de nem vette komolyan ezeket a megjegyzéseket. Ahogy mondani szokás, nem látta fától az erdőt, így a barátja célját sem értette.
                    Nem mondtad – taszított aprót a nő testvére vállán, aki zavarában az embereket kezdte bámulni.
                    Akkor még ezt is nekem kell? – tárta szét a karjait, mintha a világ egy hatalmas problémájáról beszélne.
                    Ez igazán kedves Tőled – mosolygott szívből Jack-re, aki megszállottan bámulta Ő. Pár órával ezelőtt még kiátkozta a világból, most pedig eljött, hogy segítsen neki. – Hazaviszünk, jó?
Nehezen egyezett bele, de végül a kérlelő szavaknak egyszerűen nem tudott ellent mondani. Átkarolta a nő karcsú testét, és a csaposnak intve elhagyta a pultot. Kint dideregve lépkedtek Alba sportkocsijáig, ahol a férfit az anyósülésre segítette, Ő pedig a kormány mögé huppant be.
A játékos folyamatosan mondta és mondta, melynek sok értelme nem volt, mégis megmosolyogtatta a nőt. Legszívesebben megcsókolta volna újra, ahogy pár órával ezelőtt tette, de nem tehette. Volt egy nagy probléma, ami kettejük közé állt, Jack idegesítő barátnője.
                    Velem maradsz ma este? – fordult kérésével a műsorvezető felé, aki meglepetten pislogott rá, majd miután felfogta a kérést, nemmel válaszolt. A férfi felsóhajtott, és minden erejét be kellett vetnie, hogy koncentrálni tudjon a szavakra. – Elhagyott Albi, vége van. Ezt kérted Tőlem, nem? – csúsztatta a kezét az aprócska tenyerekre. Elsőre szabadkozott, és ellenállt, de belül már tudta, hogy igent fog mondani, mert Jack Wilshere volt az a férfi, akit akart. Minden, amit akart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése