2017. szeptember 15., péntek

Suicide 3.


Sziasztok!

Ezen a borongós, hideg, esős napon meghoztam a történet újabb fejezetét. Vészesen közeledünk a történet vége felé, már a féltávnál vagyunk. Hihetetlen milyen gyorsan mennek a napok. Vagy csak nekem tűnik így? Az érkezett pipákat is szeretném megköszönni. Nem maradt más hátra, mint hogy:

Jó szórakozást kívánok a Suicide 3. részéhez!

Vivian


3. rész
Téged akarlak

"Ami elmúlt, ami van és ami lesz, bele van szőve az élet szőnyegébe. A szépségben ott a romlás, a tudásban a tudatlanság, és a bátorságban a gyávaság. Mindegyikük kevesebb lenne a párja nélkül."

I Never Told You
A német-török férfi szorosan zárta karjaiba szerelmét. Nagy lökést adott számára a nő jelenléte, hiszen az utolsó napját töltötte a spanyol csapattal, menedzsere már a leendő klubjával egyezkedett. Mesut Özil már nem érezte azt a bizalmat az új edzőtől, amit 3 éve élvezhetett folyamatosan – az átigazolása óta –, így a távozás mellett döntött. Az angol élvonalbeli Arsenal FC csapata pedig tárt karokkal várta a klasszist, készen állva, hogy kifizessen érte több millió eurót. Mandy támogatta a döntésében, amiért rettentően hálás volt. Úgy érezte, hogy most tényleg a karrierje a tét.
Hogy érzed magad? – karolta át a fiatal nő a nyakát, és egy lágy csókot nyomott ajkaira. A férfi kezeit a törékeny testre helyezte, és megengedett egy apró mosolyt magának.
Jól vagyok, főleg mert itt vagy – sóhajtotta. – Hiányozni fog minden, de lépnem kellett valamit. Így lesz a legjobb. Új ország, új csapat, új kihívások.
Döntöttél, mert így láttad helyesnek. Egyszer majd ők is megértik! Nem lesz gond, tudom – simított végig a férfi arcán, aki belesimult a gyengéd érintésekbe. – Ráadásul hozzám is közelebb leszel.
Közelebb… Holnap hivatalos lesz – válaszolt a kimondatlan kérdésre, de az énekesnő a szavába vágott.
Ma ne foglalkozzunk ezzel! Holnap utazol a válogatotthoz, és nekem is vissza kell repülnöm Münchenbe. A ma este csak a miénk! – mosolyodott el szélesen. – Gyere, bemutatlak valakinek – lépett ki az ölelésből, karon ragadta a férfit, és barátnője irányába húzta.
A szőkés-barna hajú nő Ángel di María társaságában tartózkodott, akivel kínos perceket töltött el kettesben. Látszólag egyikük sem tudta mit mondjon a másiknak. Annyi kérdésük, és mondanivalójuk lett volna, mégsem tudtak megszólalni. A nő végül hosszas csend után reagált volt kedvese köszöntésére.
Hello Ángel – csengett zavartan, mégis boldogan a női hang. Akármi történt köztük a múltban, a kapcsolatukkal, mindig fontos szerepet fog betölteni az életében a férfi. Ezen nem tud, és már nem is akar változtatni.
A másik páros ebből a jelenetből mit sem érzékelt, Mandy mosolyogva lépett oda hozzájuk. Egy öleléssel köszöntötte az argentint, majd bemutatta egymásnak a két idegent.
Mesut mintha már kezdte volna sejteni a helyzet furcsaságát. Ő már észrevetette azt, amit szerelme nem: a feszültséget, és kínos pillantásokat a páros között. Argentin csapattársa pedig megerősítette ebben, mikor tiszta vizet öntött a pohárba.
Ismerjük egymást – motyogta, ezzel megdöbbenést váltva ki a német párosból. Shanon számára egyre fojtogatóbb lett a helyzet, így inkább csak lehajtotta a fejét, megkímélve magát Mandy ide-oda cikázó tekintetétől, és Mesut szótlan pillantásától.
De még milyen jól – motyogta halkan, amit csak Ángel hallott meg. Egy laza mosolyt megengedett magának, úgy érezte nyert ügye van. Egyik lábáról a másikra állt, nem tudta mit mondhatna, de szeretett volna kettesben beszélni az énekesnővel. A helyzet viszont nem volt alkalmas, így búcsúzkodni kezdett a triótól, és Shanon legnagyobb meglepetésére Őt is megölelte.
Nem fogom ám ilyen könnyen feladni! Beszélni fogunk – suttogta a nő fülébe, elengedte, majd elindult a kijárat felé. Rengeteg dolog kavargott a fejében, amiket tisztázni akart.
Ez meg mi volt? – fordult kérdőn barátnője felé a német énekesnő, miután eltűnt a látó- és hallókörükből. Angol barátnője azonban nem is figyelt rá, még mindig az üres folyosót bámulta, ahol az argentin távozott...

~ * ~

Hétfő délután, a koncert előtt néhány órával több száz ember gyűlt össze a spanyol főváros egyik külvárosi területén. Shanon és Mandy már izgatottan készülődtek. Több ezer embert vártak az angol énekesnő záróműsorára.
Amíg a két nő sminkesek, és fodrászok társaságában készülődött, Mesut Özil már megérkezett a német válogatott edzőtáborába. Legjobb barátjával került ismét egy szobába, a sporttáskáját pakolta ki, amikor a telefonja csörgése zavarta meg nyugalmát. Reménykedett, hogy Mandy hívja, de meglepődve látta, volt argentin csapattársa kereste. Samit a szobában hagyva sétált ki, és az erkély korlátjának támaszkodott.
Hello Ángel – fogadta a hívást természetesen.
Hello Mesut – szólalt meg az argentin is angolul. – A segítségedre lenne szükségem! – sóhajtott óriásit a férfi. A német-török valahogy nem lepődött meg, érezte, hogy ez lehet a háttérben.
Meglep, hogy pont az enyémre – reagált őszintén. Sosem voltak a legjobb haverok, csapattársak voltak, akik között átlagos, beszélgető viszony volt maximum. – Hallgatlak!
Tudod, hogy nem kérném, ha nem lenne fontos – jegyezte meg Ángel. – Segíts bejutni a koncertjére. Muszáj beszélnem vele! – hallatszott a hangján az őszinteség. Semmi rossz szándék nem volt benne. A német-török felvonta a szemöldökét. Neki is már a saját válogatottjával kellene lennie, nem Madridban lófrálnia.
Miért vagy még Madridban? – kíváncsiskodott. Kicsit húzta még a középpályás agyát, mert tudta, ennek ellenére is segít neki, csak előtte megtudakolja az igazságot. Tudni akarta miben vesz részt.
Az lényegtelen, megoldottam – rázta a fejét idegesen Ángel, mégha senki nem láthatta. – Most akkor segítesz, vagy nem?
Segítek – bólintott rá. – Van viszont egy feltételem.

~ * ~

Több ezer ember, egy élő zenekar, és két gyönyörű énekesnő kellett, hogy hétfő este összejöjjön a fergeteges hangulat a spanyol fővárosban. Mandy nyitotta a műsort a legismertebb számaival: elsőként a Hurricane-t, majd a Closer-t és a végén a The Way I Like It-et adta elő. Ezután következett a közös daluk angol barátnőjével, ami nem volt más, mint Beyoncé egyik száma. Ez volt az Ő daluk.
A lejárta után az angol számára volt előkészítve a terep. 10 saját számot énekelt el az első albumáról közel másfél óra alatt, és a végére hagyta a 2 legkedvesebb dalát zárásként. A mikrofon elé állva lehunyta a szemét, ahogy meghallotta a dal első akkordjait. A lassú dallam a tömegre is egyből hatott, szinte egy pisszenés sem hagyta el az emberek száját. Teljes átéléssel kezdett bele a múltjára emlékeztető dalba. Az első versszak eléneklése után a közönség első sorában megpillantotta azt a személyt, akinek nem kellett volna ott lennie. Semmi keresnivalója nem lett volna ott!
A refrén alatt végig állta a férfi kíváncsi tekintetét, egyszerűen rabul ejtette. Minden sort neki címzett, amivel a férfi is tisztában volt. Eljött az ideje, hogy rádöbbenjen mi történt a múltban kettejük között!

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own

You should have listened, there is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams'll be heard
They will not be pushed aside on words
Into your own all 'cause you won't
Listen

Hatalmas taps fogadta az énekesnőt, aki csak halványan elmosolyodott. Megkönnyebbült, úgy érezte könnyebb minden, hogy kiadhatta magából. Minden egyes alkalommal mikor elénekli a dalt, kicsit felszakítja a múltbéli sebeit, de ez kellett ahhoz, hogy át tudja adni az érzéseket is.
Elérkeztünk az este, és a turné utolsó dalához – intézett néhány szót a rajongókhoz az est zárása előtt. – Köszönöm a támogatásotokat, és azt, hogy ilyen sokan velem voltatok ebben a hónapban! Szóljon az egyik kedvenc Christina Aguilera dalom minden egyes rajongómnak, de főként valakinek, aki érteni fogja! – mosolyogva lépett egyet hátra, jelezve a zenekarnak, hogy kezdhetik.

I know there's hurt, I know there's pain,
But people change, Lord knows I've been no saint
In my own way, regret choices I've made
How do I say I'm sorry? How do I say I'm sorry?

Ángel meglepődve figyelte a nőt a színpadon. Teljesen más ember volt, mint akit megismert annyi évvel ezelőtt. Határozott, erős, és céltudatos. Csak a lényével képes volt Őt ismét elvarázsolni. Akarta Őt, újra! Vissza akarta kapni azt, ami az övé, és ez mellől nem tágított. Minden mozdulatát figyelte, ez csak még jobban megerősítette, hogy igenis sokat ártott a nőnek a múltban, még ha ez nem is volt szándékos.

How can I erase decisions I've made?
How do I go back, what more can I say?
All that remains are hearts filled with shame
How do we say we're sorry? How do we say we're sorry

Az első dal is sokat elmondott, de nem számított ilyen vallomásra a másodikban. Egyre jobban érezte, hogy beszélnie kell vele. Bocsánatot akart kérni, és helyre hozni mindent. Muszáj volt a kérdéseire választ kapnia.
A dal után hatalmas tapssal sétált le a színpadról Shanon, aki a szemeit törölgette. Túl sok volt neki erre a pár napra. Sok fájdalmas emlék és seb, amiket feltépett. Nem is ezeknek a súlya volt a legnehezebb, hanem hogy négy év után újra látta Őt. Ő sosem felejtette el a férfit, a mai napig ugyanúgy szerette.
Ángel gyorsan kapcsolt mielőtt még a nő eltűnhetett volna a szeme elől, így utána sietett. A biztonsági őrök egy szó nélkül beengedték, hála Mesutnak, és barátnőjének.
A szőke nő karjai után kapott, és visszahúzta. A nő meglepődve pislogott rá, próbált elhúzódni, sikertelenül.
Beszélnünk kell! – suttogta közel az arcához. Abban a pillanatban szerette volna megcsókolni, mint régen.
De nem most! – rántotta ki a kezét Shanon egy hirtelen pillanatban, majd rohant be az öltözőjébe, bezárva maga mögött az ajtót.

~ * ~

A következő két hétben Shanon napjait a stúdióban töltötte, az utolsó simításokat végezték el a készülő albumján, aminek a bemutatója december elején lesz. Próbálta kizárni a Spanyolországban történteket, és visszarázódni a hétköznapokba.
Csütörtökön izgatottan hagyta el az épületet, majd beugrott a közeli bevásárlóközpontba, hogy bevásároljon. Szerelme az esti órákban érkezik majd haza, hiszen válogatott kötelességeit végezte az elmúlt időszakban, így már nem is tudtak találkozni a nő hazaérkezésekor sem.
Shanon pont végzett a vacsora készítésével mikor kulcszörgés zavarta meg a luxuslakás csendjét. Széles mosollyal sétált az ajtóhoz, szerelme nyakát pedig szorosan karolta át. A férfi bezárta maga mögött az ajtót, sporttáskáját a földre dobta, és ahogy megérezte a gyengéd női kezeket a nyakán, viszonozta az érintéseket.
Hiányoztál ma cherié – nyomott egy gyengéd csókot a nő ajkaira.
Te is nekem. Nagyon – kezdeményezett egy szenvedélyesebb csókot az énekesnő. Az egész estét együtt töltötték, egyszerűen csak élvezték és kihasználták közös perceiket.
Két nappal később a két énekesnő az Emirates Stadion nézőterén vegyült el az Ágyusok szurkolói között. Szerelmeik biztatására jelentek meg a mérkőzésen. Mesut Özil most készült első hivatalos tétmérkőzésére az angol klubnál, és ezt Mandy nem szerette volna kihagyni, Shanon pedig csak a franciáját és újdonsült barátait támogatta. A válogatott szünet után folytatódtak a különböző európai bajnokságok, így a játékosok visszatértek klubcsapataikhoz.
Úristen! – suttogta sokkoltan Mandy. A hangulat valahogy magával ragadta Őt is, Madridban óriási volt mindig is, de valahogy itt mégis más.
Lenyűgöző, ugye? – eresztett meg egy mosolyt Shanon. Számára nem volt ismeretlen érzés. Nem egy meccsen volt már kint, amit az Ágyusok hazai pályán játszottak, és amikor csak ideje engedte, mindig kint volt, és szurkolt barátjának.
A mérkőzés délután 3 órakor kezdődött, amit az ellenfél, a Sunderland kezdett. A hazaiak őrületes tempót diktáltak, aminek a 11. percben meglett az eredménye. Olivier Giroud egy gyönyörű támadás után a hálóba passzolta a labdát, a gólpasszt pedig Mesut adta, az énekesnők legnagyobb örömére.
A meccs beindult, helyzetek alakultak ki mindkét oldalon, a 15. percben pedig Theo Walcott a mérkőzést is eldönthette volna. Néhány passzból érkezett el a kapuig, de a sunderlandi kapus résen volt, és óriásit mentett. Az Ágyusok uralták a meccset, bár az első félidő végére kissé ellaposodott a meccs. A 15 perces szünet után kezdődhetett a második félidő is, amit ők kezdtek. Nem sikerült a legjobban, a francia védő a félidő első perceiben nagyot hibázott a 16-oson belül, így jogos büntetőhöz jutott az ellenfél. A játékos értékesítette, így az állás módosult 1-1-re. A meccs tempója fellendült, de így is a hazai csapat uralta a mérkőzést, a 67. percben pedig ismét vezetést szereztek. Jenkinson beadását kapásból lőtte rá a kapura Aaron Ramsey, óriási gól lett belőle.
Ez nagyon szép volt – jegyezte meg Shanon, Mandy pedig szótlanul, kis mosollyal az arcán bólintott. Az egész meccset végignézték, szurkolva az angoloknak. Mesut a 80. percig maradt a pályán, és végig remekül játszott. Tökéletesen belepasszolt az angol csapat játékába, sokat is tett a győzelemért. A mérkőzést végül 3-1-re nyerték Mesuték, amit a mérkőzés képe is ezt mutatott. Bár voltak laposabb percek is, egész jó mérkőzés volt.
A két nő a mérkőzés kibeszélése után még hosszú percekig a stadionban ücsörgött, majd Shanon levitte barátnőjét a hazai öltözőkhöz. A biztonsági őrök már ismerősként köszöntötték az idősebb nőt, ő pedig mosolyogva köszönt vissza.
Amint végzett, és Olivier társaságában kijön, bemutatlak neki, rendben? – fordult mosolyogva Mandy felé, aki már nagyon szerette volna megismerni a franciát. Csak bólintott, és várakoztak még néhány percig. Lassan az első játékosok is kiszállingóztak, néhányan puszival üdvözölték az angol nőt. Mesut Özil is az elsők között lépett ki Mertesacker társaságában. Szerelmének egy apró csókot adott, az angol nőt pedig nevetve ölelte meg.
Szia Shanon – vált el tőle, majd a szőkét a másik német is egy rövid ölelésben részesítette. Hamar elköszönt a triótól, így felszabadultan beszélgethettek. A nevetgélést két férfihang zavarta meg, a francia duó lépett oda hozzájuk, így Shanon végre bemutathatta szeremét barátnőjének.

~ * ~

A szőke hajú nő a gitárjával a kezében ücsörgött a nappali kanapéján, előtte pedig egy füzet és egy toll hevert. Hetek óta egy dallam zúgott a fejében, és ki akarta magából énekelni, és egy esetleges bónuszszámnak betenni a lemezére. Egész jól haladt, egy óra alatt a dal nagy része összeállt, és Ő is elégedett volt az eredménnyel. Csengő zavarta meg magányát, hiszen szerelme Walesben tartózkodott a londoni csapattal.
Kíváncsian ment ajtót nyitni, hiszen nem várt senkit arra a napra. Teljes döbbenet lett rajta úrrá mikor meglátta az ajtón túl álló személyt. Alig találta meg a hangját, de igyekezett határozott maradni.
Te meg mit keresel itt? – szegezte a férfihoz a kérdést. Ahogy közelebb lépett a nőhöz, az úgy kezdett el hátrálni, mígnem a látogató becsukta maga mögött a luxuslakás ajtaját, és elfordította a kulcsot. Nem tágított célja elérésében. Az előszoba fala állította meg a nőt, így könnyedén sarokba szoríthatta.
Mondtam, hogy nem adom fel! – ejtett meg egy macsós vigyort. Kezeit megtámasztotta Shanon feje mellett, és közeledett arcához. – Téged akarlak! – suttogta a csábos női ajkakba, majd lágyan megcsókolta. A szőke először ellenállt, de hamar átszakadt benne valami, átadta magát az érzésnek, és a vágynak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése