2017. november 14., kedd

Mirror kérdés


Sziasztok!


Szilvia által pár napja érkezett egy olyan kérdés, hogy nem szeretném-e egykori történetem megírt részeit, a Mirrort, újra nyilvánosság elé hozni? Azt ígértem neki, hogy pár napon belül hozok ezzel kapcsolatban infókat. Gondolkodtam a kérdésen, de a válasz minden alkalommal ugyanaz lett: nem. Akkor felmerül a kérdés, hogy miért vártam ezzel ennyit, és miért pazarolok rá egy egész bejegyzést. A válasz ott rejlik, hogy nem Szilvia az egyetlen aki érdeklődött. Így megoldáson gondolkodtam, ami nekem és nektek, érdeklődőknek is jó. 
Bármennyire is szeretném képtelen lennék időt szakítani arra, hogy újra átnézzem, belenézzek, helyesírási és nyelvtani hibákat javítsam, majd közzé is tegyem. Utána pedig folytassam. Lehetetlen feladat lenne. Az időmbe sem fér bele, de! Arra gondoltam, aki igényli, annak egy email cím ellenében, amit hozzászólásban vagy mailben oszt meg velem, elküldöm a történetet, abban az állapotban, ahogy legutoljára publikálva volt. Minden szépséghibájával együtt. Ha ez a megoldás megfelelő Nektek is?! Nagyjából karácsony tájékán elküldeném akkor  minden érdeklődőnek. Várom a véleményeket, mail címeket! 
A másik, amiről még szót ejtenék, az egy aprócska szünet, így ősz végére, nagyjából december elejéig-közepéig. E évszak elején a bejegyzésekkel és az írásokkal aktív voltam, tehát van miből olvasgatni, a legközelebbi olvasnivalóig, de sajnos a munka és a ZH időszak, minden figyelmemet leköti, és nem tudok a következő 2-3 hétben annyi figyelmet szentelni az írásnak, amennyi szükséges és amennyit szeretnék. Remélem, megértitek?!
Kitartást, és kellemes hetet kívánok! 

Vivian

2 megjegyzés:

 1. Nagyon sajnálom,hogy nem tudod folytatni a történetet,de megértem mivel mindenkinek sok elfoglaltsága van és abba fektet időt amibe szeretne :) Köszönöm a válaszodat és egyértelmű,hogy kérem a történetet,hiszen szivesen újraolvasom bármikor,mert anno eléggé megkedveltem :)
  Szilvia

  Az email cimem pedig:szilvia.bernadett94@gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Szilvia!

   Köszönöm a megértésedet, akkor, nagyjából egy hónap múlva érkezik majd az email címedre. :)

   Vivian

   Törlés