Információk


A blogról és a szerzőről

A Far from Over a Bring me to life c. blog jogutódja. E két blogot ugyanazon bloggerina, jómagam Vivian Leite - régebben Deveczke néven futottam - szerkeszti. Ezáltal nem meglepő, ha régebbi írásaimmal is találkozhatsz majd a blog élete során, nem csak újdonságokkal, meg persze ígéretekkel
Hmm, mit is írhatnék magamról. Hallgatok a Vivi, Vivcsi, Devi becenevekre, az ország nyugati felében élek, és a 21. életévemet taposom. A jövőm még kérdéses, szóval azt hagyjuk. Nagy sorozatfüggőségben szenvedek, na meg focirajongásban is. De nem húzom a fogamat a Forma 1-es vagy a MotoGP futamok nézésekor sem.
Ezek mellett imádok olvasni - ha időm engedi -, családommal és a barátaimmal közös programokon részt venni, na meg persze aludni. Igen, sajnos szörnyű lustaságban is szenvedek.
Azt hiszem mondhatom azt, hogy az írásaim legnagyobb kritikusa saját magam vagyok, de azért nem kell a szomszédba mennem ahhoz, hogy másnak is őszintén leírjam a véleményemet. 


Jogokról

§ A történetek, novellák szereplői részben kitalált szereplők, a játékosokkal pedig semmilyen kapcsolatban nem állok, az írások az én beteg elmém agyszüleményei!

§ A bejegyzésekben előfordulhatnak trágár kifejezések, erőszakos, durva jelenetek, +18-as jelenetek. Ezekért felelősséget nem vállalok!

§ Minden jog a szerzőt - tehát jómagam - illeti, tehát a történet másolása, sokszorosítása következményekkel járhat!

§ Természetesen lehet cserét kérni az oldalsávban található chat fülnél, de az ócsároló, nem megfelelő hangnemű üzeneteket azonnal törölni fogom. Nem kell sem szeretni, sem olvasni az írásaimat, senki nem kényszerít erre, tehát ha normális hangnemben nem tudod leírni a véleményedet, akkor kérlek, kímélj meg és tisztelj meg azzal, hogy hátat fordítasz a blogomnak. Köszönöm!

§ A dalok, videók a youtube tulajdonát képezik, a képek pedig a google kereső és a tumblr  segítségével illusztrállnak. 

§ Az oldalon használt kódokért köszönet a LindaDesign, és a Criticism Blog Design oldalainak, valamint köszönöm Noemi Solernek is a hasznos tanácsokat és a csodaszép könyvborítókat! 

§ A színkódokért köszönet a Color Palettes oldalának, míg a borítók az If I Stay-Poster Creator segítségével készültek.


A blogról

Író: Vivian Leite
Design: Noemi Soler
Nyitás: 2015.04.26.
Zárás: nincs tervezve


Kapcsolat

blogger profil: Vivian Leite
e-mail: deveczke@gmail.com
Kirával közös történetes blogom: Mindhalálig szerelem
Történetes blogom: Két lépés
MotoGp-s történetes blogom: Heart by heart

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése