Tartalomjegyzék


Regények

Mindhalálig szerelem
Fernando Torres és Oscar Emboaba. több, mint 100 fejezet. írás alatt. // Egy történet két lányról, és barátaikról, akik brutális háborúba keverednek egy maffiózóval. A bonyodalmak viszont akkor kezdődnek, amikor a két lány beleszeret két híres focistába.

Két lépés
Fernando Torres és Mario Suárez. 12 fejezet. írás alatt // Egy történet egy lányról, egy régi barátról, egy ismerősről és egy kisfiúról, akiknek az élete egy hazaigazolással váratlan fordulatot vett. Egy történet álmokról, érzelmekről, tiszteletről és klubhűségről.

Heart by heart
Álvaro Bautista és Pol Espargaró. 19 fejezet. írás alatt // Egy történet 3 szerelmesről, akik egy szörnyű háromszögben találják magukat, melyben valaki biztosan sérülni fog. Hogyan lökhette barátja karjai közé Álvaro egykori szerelmét? Le lehet küzdeni a korkülönbségbeli problémákat, vagy halálra van ítélve a kapcsolat?

Kisregények

Remember I love you
Erik Durm és Marco Reus. football. 4 fejezet. befejezett // Egy történet, ahol főszereplőink komoly érzelmi viharba kerülnek, és ahol akarva-akaratlanul, egy vallomás által előkúszik a múlt.

Suicide
Ángel Di María és Laurent Koscielny. football. 7 fejezet. befejezett // Egy történet egy lányról, és egy szerelmi háromszögről, melyből képtelen menekülni. Egy történet szerelmekről, hűtlenségről és veszteségről.

Rövidebb írások/szösszenetek

11:59
Fábio Coentrão. football. 1145 szó. befejezett. // Egy 2013-ban játszódó AU jelenet, ami egy régi történetemben, a Mirrorban lett volna fontos momentum. Adott egy késő augusztusi éjszaka, egy lehetséges átigazolás, és két szerelmes, aki hosszú hónapok után újrakezdhet mindent. 

All I Want For Christmas Is You
Marc Bartra. football. 1166 szó. befejezett. // Egy aprócska karácsonyi novella, amit egy bloggeres húzás alkalmából írtam. Főszerepben két baráttal, akik hosszú idő után, Szenteste alkalmából végre bevallják egymásnak érzelmeiket.

A Redbull szárnyakat ad
Daniil Kvyat. F1. 485 szó. befejezett. // Egy szomorkás hangulatú szösszenet a csalódott és motiválatlan orosz pilótáról, aki nem találja a fénybe vezető utat.

Daddy Nico
Nico Hülkenberg és Daniel Ricciardo. F1. több 1000 szó. írás alatt. // Egy félig komoly, félig humoros írás arról, hogy mi lesz, ha két férfi egyedül marad egy kisbabával, és mi vár egy újdonsült, kétségbeesett apukára.

Dream 
Dean Winchester. Supernatural. 664 szó. befejezett. // Mary Winchester árulása összedönti az idősebb fia minden reményét. Egy apró szösszenet egy felnőtt férfibe bújt szeretetéhes kisfiúról.

Egyfolytában megyek tovább és tovább
Jenson Button. F1. több 1000 szó. írás alatt. // A legelső történetemen alapuló novella, amikor két régi szerető hosszú idő után egy bárban találkozik, és melynek előreláthatatlan következményei lesznek.

Elveszve 
Marco Reus. football. 2915 szó. befejezett. // Egy bajkeverő lány bejut a Signal Iduna Parkba, ahol összetalálkozik a hazaiak 11-esével, és felforgatja az életét.

Félelem
Antoine Griezmann. football. 1576 szó. befejezett. // Mi történik, ha egy makacs leányzó meg akarja mutatni a családjának, hogy nem fél semmitől? Hogyan sülhet el balul egy strandolás? És hogyan ismerkedhet meg egy átlagos lány egy világsztárral?

Jéghideg
Alvaro Arbeloa. football. 445 szó. befejezett // Egy régi történetem alapján íródott, s annak kimenetelétől távol álló romantikus szösszenet az év első napjáról.


See you again - Karácsonyi csoda
Cesc Fábregas. football. 1124 szó. befejezett // Egy régi történetem bevezetője volt még annak idején, melyben a tragédia után pár évvel egy váratlan karácsonyi ajándéknak örülhet a baráti társaság.

Lépésről lépésre
Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger. F1. 681 szó. songfic. befejezett. // Egy zenei válogató, ahol felcsendül egy dal, melynek mély jelentése van. Egy dal, ami lépésről lépésre változtat meg mindent.

Menthetetlen
Marco Reus. football. 2 rész. 7619 szó. befejezett. // Egy első szerelemről szóló történet, mely sosem szűnt meg létezni, bármekkora hibát is követtek el egykor. Két fiatal, akik menthetetlenül szeretik egymást.

Recovery
Toto Wolff. F1. 1131 szó. befejezett. //  Egy történet két sokat megélt emberről, akik a tragédiában akarva-akaratlanul megszeretik egymást és meggyógyítják a másik szívét.

Sometimes love comes around
Roman Bürki. football. 810 szó. songfic. befejezett. // Mikor felcsendül egy dal, mely a kapcsolatuk alakulására emlékezteti Lea-t.

Sötétség
Cristiano Ronaldo. football. 1332 szó. befejezett. // Egy feldolgozott novella, a sztársportoló Nagy Napjáról, és annak a következményeiről.

Szilveszteri kívánság
Jack Wilshere és Aaron Ramsey. football. 661 szó. befejezett. // Jack szilveszteri programja egy kocsmai iszogatás lett, amivel legjobb barátjának estéjét is keresztül húzta.

Szinglik éjszakája
Francisco "Isco" Alcarón. football. 1282 szó. befejezett. // Egy felejthetetlen éjszaka. Egy ígéret, melyben nincsenek korlátok, hiszen ami Las Vegasban történik, az ott is marad.

Transfer
Fernando Torres. football. AU. 2550 szó. befejezett. // Egy átigazolás, mely romba dönti egy fiatal férfi álmait. Egy transzfer, mely után már soha többé nem lesz a Vörösök játékosa.

You're my person 
Lukas Podolski. football. 1766 szó. befejezett // Egy történet egy csodálatos barátságról. Egy novella a bizalomról, a megértésről és a támogatásról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése